Vælg venligst region  
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Cleaning Services

Overblik over Cleaning Services

Et rent, ryddeligt og indbydende miljø er nøglen til en sund
og velfungerende arbejdsplads. 
ISS tilbyder alt fra daglig eller behovsbaseret almindelig rengøring til en række specialrengøringsservices og industrispecifikke løsninger til både store og små virksomheder. Vi tager altid udgangspunkt i jeres specifikke behov og skræddersyr en løsning, som passer til jer. 


Kunder med behov for overskuelige løsninger med hurtig fleksibilitet benytter Programmeret rengøring. Rengøringen har en fast og genkendelig profil, og programmet giver plads til at medarbejderen varierer sin indsats ud fra graden af smuds. Kunden opnår dermed en enkel løsning, som let kan kommunikeres og som stadig giver mulighed for tilpasninger i det daglige. 

Har virksomheden et rendyrket fokus på kvalitet tilbyder vi også output-/outcomebaseret programmer. Her defineres indsatsen ud fra virksomhedens valg af kvalitetsniveau (output) og/eller hvordan rengøringen bidrager til slutbrugernes tilfredshed med arbejdspladsen (outcome). Konceptet bygger på nøje beskrevne kvalitetsprofiler ud fra anvendelsen af kundens lokaler, hvor ISS planlægger den nødvendige indsats for at opnå kvaliteten.
 
ISS tilbyder rengøring målrettet detailbutikker, hvor der er et stort behov for rene og pæne omgivelser, så butikkens kunder sikres en god oplevelse. Vi har mere end 25 års erfaring med branchen, hvorfor vores rengøringsløsninger er tilpasset de strenge hygiejnekrav og egenkontrolprogrammer, som mange af butikkens specialafdelinger er underlagt. Serviceydelserne omfatter også vedligeholdelse af forskellige typer af gulve, heriblandt beton, vinyl, marmorsplit, linoleum, klinker og granit.
ISS tilbyder rengøring til fødevareindustrien, hvor der både er høje lovmæssige- og kundekrav i forhold til fødevaresikkerheden. Vi udfører kvalitetskontrol løbende, så vi altid overholder gældende krav og forventninger. Vi uddanner vores medarbejdere ud fra veldokumenterede processer, der understøtter de individuelle krav, I måtte have som kunde.

Vi hjælper jer med at opretholde jeres certificeringer inden for blandt andet Global Red Meat Standard (GRMS), Safe Quality Food (SQF), International Food Standard (IFS), British Retail Consortium (BRC) og Tesco.
ISS tilbyder rengøring til virksomheder i medicinalbranchen, hvor compliance med certificeringer og oppetid i produktionen er afgørende for virksomheders drift. Med flere års erfaring kan ISS understøtte jeres ønske om at tilegne og opretholde certificeringer, og sikre, at jeres faciliteter altid er klar til auditering. I samarbejde foretager vi proceskonfirmering og tilpasser servicen til jeres klassificeringsgrad.

ISS har bredt kendskab til GxP-rengøring. For at sikre compliance, har vi defineret klare processer, som vores medarbejdere er grundigt trænet i, herunder korrekt dokumentstyringsproces og logbogshåndtering, samt daglige egenkontroller og løbende kvalitetstjek. Desuden arbejder vi løbende med innovation for at forbedre rengøringsteknikker og –processer. Sådan sikrer vi, at vi altid lever op til den aftalte service.
ISS tilbyder fleksible vinduespoleringsløsninger. Det betyder, at vi planlægger vores service, så den ikke generer jer. Vi har fokus på sikkerhed og miljø, og derfor udføres vores vinduespolering af uddannede medarbejdere og med miljøvenlige midler. 
ISS tilbyder washroom services i samarbejde med vores partnere Berendsen Textil Service A/S og Metsä/Katrin. Vi sørger for, at I har kvalitetsdispensere, papir og sæbe. Herudover kan vi tilbyde et bredt udvalg af alt fra sæbedispensere, toiletpapirholdere og håndklædekabinetter til Lady Care-bokse og duftfriskere. Flere af produkterne kommer i 'non-touch' udgaver og med en særlig patenteret antibakteriel overflade, hvor bakterier ikke kan overleve, hvilket højner hygiejnen. 
 
ISS tilbyder måtteservice i samarbejde med Berendsen Textil Service A/S, som er Danmarks største leverandør af måtteløsninger. De sørger for, at I får en løsning, som passer til jeres virksomhed eller organisation. Den rette måtteløsning bidrager til at reducere slid på gulve og forbedrer indeklimaet ved at fange støv.
ISS tilbyder tele- og computerrengøring, der omfatter rensning og rengøring af alt IT-udstyr som blandt andet computere, tastaturer, kopimaskiner, telefax m.m. Serviceydelserne omfatter overfladebehandling af udstyret, så urenheder og bakterier har sværere ved at fæstne sig. 

Vi tilbyder også rengøring og behandling af teknikrum. Vi behandler vægge og overflader med et materiale, som forhindrer støvet i at sætte sig. Det hjælper til, at støvet ikke kommer ind i maskinerne, men i stedet lægger sig på gulvet, hvor det er nemmere at rengøre.
Med specialrengøring af it-udstyr og it-rum et par gange om året, vil arbejdspladsens maskiner kunne køre længere uden driftsproblemer.
 
ISS tilbyder højderengøring til alle typer virksomheder og organisationer. Vi anvender højdestøvsugeren SpaceVac, som effektiviserer og optimerer rengøring af flader i op til 16 meters højde ved brug af få ressourcer. De mange forskellige reservedele til SpaceVac gør det muligt at opnå optimal rengøring af alle flader både ude og inde samt områder, som skal være klinisk rene.

Følg vores blog

Service future 224x100
Vil du have indsigt i, hvordan fremtidens facility management og outsourcing ser ud? 
På bloggen Service Futures kan du læse ISS' bud.

Hvem er ISS?

Our people 224x100  

Vidste du, at ISS har flere end 200.000 kunder på verdensplan, og at vi serverer 1,2 millioner måltider om dagen?
Se flere sjove og interessante facts om ISS og vores medarbejdere i animationsfilmen. 

Kontakt ISS

224x100_graduate

Gyngemose Parkvej 50
2860 Søborg
Tlf. +45 38171717Find andre kontaktoplysninger