Vælg venligst region  
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Presse
4644x207-Christian-Als Christian Lindskov Alsø, CEO ISS Danmark

Christian Lindskov Alsø udnævnt som ny CEO for ISS Danmark

Christian Lindskov Alsø vil tage over som CEO for ISS Danmark med øjeblikkelig virkning. Flemming Bendt har beklageligvis besluttet at træde tilbage fra sin nuværende rolle som CEO i ISS Danmark.
Christian Lindskov Alsø har været hos ISS siden 2013. Siden oktober 2018 har han været Regional Chief Operations Officer i Asia Pacific (APAC), hvor han har samarbejdet med APAC-lederteamet for at drive operationel performance i hvert af landene i regionen. Han har effektivt udviklet eksisterende kunderelationer og drevet operationel excellence på tværs af alle Key Accounts. 

Jacob Götzsche, CEO Europe, siger: 
"Christian er en stærk leder med et stærkt operationelt og kommercielt fokus, og vi er sikre på, at Christian vil lede den danske forretning sikkert ind i det næste kapitel med et fokus på organisk vækst og en accelereret udrulning af den globale Key Account- strategi. Samtidig vil jeg gerne takke Flemming Bendt for sit bidrag til ISS. Han har spillet en stor rolle i ISS' udvikling igennem sine 22 år i virksomheden i forskellige roller i vores globale virksomhed." 
 
Flemming Bendt siger:
"Det har været en fantastisk rejse gennem de sidste 22 år i ISS. Jeg er taknemmelig for de mange muligheder jeg har fået i min karriere i ISS. Jeg vil altid se på ISS som en spændende virksomhed med mange gode og dygtige kolleger." 

Christian Lindskov Alsø, CEO - ISS Danmark, siger:
"Jeg er ydmyg og begejstret for at have overtaget ansvaret som CEO for ISS Danmark. Min erfaring fra ISS, dels fra min tid som Group Chief Procurement Officer og senest som Chief Operating Officer i Asia Pacific, vil hjælpe mig med at fortsætte den udvikling og vækst, vi ser i ISS Danmark. ISS Danmark har en fantastisk forretning med engagerede kolleger og et bredt spektrum af kunder. De vil være min førsteprioritet. Jeg ser frem til at jeg sammen med mine dygtige kollegaer kan gøre ISS Danmark til en endnu større succes ved at videreudvikle vores Key Account value proposition og gøre brug af den globale styrke og viden der er i ISS."

Tidligere var Christian Lindskov Alsø, Group Chief Procurement Officer, VP Group Supply Chain & Procurement, baseret på ISS-hovedkontoret i København, hvor han stod i spidsen for transformationen af den globale supply chain funktion. Før ISS har Christian haft en række seniorlederroller i forskellige virksomheder i Amerika og Kina. 


Kontaktinformation

Kommunikationsrådgiver Ebbe Jung Josefsson
Tlf: +45 53 52 02 81
Mail: ebbe.jung.josefsson@dk.issworld.com