Vælg venligst region  
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Presse
foto af team_464x207

ISS underskriver global Vested-partnerskabskontrakt

ISS og en større global konsulentvirksomhed har indgået et 5-årigt Vested-partnerskab i Danmark, Sverige, Finland og Norge, som omfatter omkring 90 kontorer på tværs af Norden.
Dette Vested-partnerskab bliver det første, der spænder på tværs af alle nordiske lande, og globalt set ISS’ fjerde Vested-partnerskab. Vested-partnerskaber er fleksible og resultatorienterede partnerskaber, der er designet til at levere på partneres fælles vision og ønskede resultater. Partnerskabet skal levere den bedste arbejdspladsoplevelse, der skal gøre det muligt for begge parters teams at levere ekstraordinær service til deres kunder.

ISS samarbejder allerede med kunden i Danmark, og dette samarbejde bliver nu udvidet til et Vested-partnerskab, som udover Danmark også dækker Norge, Sverige og Finland, hvor ISS skal levere en integreret serviceløsning på tværs af ca. 90 nordiske kontorer.

Kontraktperioden starter på tværs af Norden den 1. oktober 2019.

Jakob Götzsche, CEO for ISS Europe, udtaler:
- Vi er stolte over at have indgået endnu et Vested-partnerskab med en større global kunde. Vested-partnerskaber er gavnlige for begge parter, fordi arbejdet henimod fælles mål sikrer et stærkt samarbejde. Vi har en fantastisk relation med vores kunde i Danmark, og udvidelsen på tværs af Norden er et bevis på effekten af stærke partnerskaber. Vi ser frem til fortsat at levere og rådgive om workplace experience.

Læs mere om Vested
Vested er en forretningsmodel, der skaber stærke fælles forretningsrelationer, og som muliggør ægte win-win relationer, hvor begge partner er ligeligt engageret i hinandens succes. Vested er baseret på prisvindende forskning gennemført af University of Tennessee College of Business Administration og finansieret af Det Amerikanske Flyvevåben. Læs mere.