Vælg venligst region  
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Presse
Faellesskabsprisen logo 2019 Negativ

ISS bakker op om Fællesskabsprisen 2019

For sjette år i træk sætter Fællesskabsprisen fokus på og hylder hverdagens helte, som gør en helt særlig indsats for fællesskabet. Du kan indstille en person eller initiativ til prisen.
Stærke fællesskaber er fundamentet for ethvert velfungerende samfund, men de kommer ikke af sig selv. Derfor er det vigtig, at vi sætter fokus på hverdagens helte, for uden deres engagement hang vores samfund mindre godt sammen.

- Danmark er ét stort fællesskab, som er vævet sammen af mange mindre fællesskaber. I foreninger, på arbejdspladser, i lokalsamfundet. Vi er fælles om Danmark, og derfor er det så vigtigt, at vi med Fællesskabsprisen fremhæver og takker dem, som tager en ekstra tørn, siger politikeren Mette Frederiksen.

Hvert år uddeles der i alt ti Fællesskabspriser, og i 2017 løb ISS med to af dem. Her vandt både Service Manager Tina Skovmand Jensen og integrationsprojektet Headstart. 

- Mange af os kender de mennesker, der gør en helt særlig indsats, som styrker fællesskabet på arbejdspladsen eller i deres fritid. Kollegaen, der med humør og overskud spreder glæde på arbejdspladsen, naboen der altid træder til med en hjælpende hånd eller foreningslederen, der gør det endnu sjovere at samles om en fælles sag. Jeg vil igen i år gerne slå et slag for, at vi finder, nominerer og hylder alle dem, som hver dag gør en særlig indsats for fællesskabet. Så hjælp med at spotte hverdagens helte og indstil dem til Fællesskabsprisen 2019, siger adm. direktør Flemming Bendt 

Det er nemt at indstille og nominere 
Kender du en, som fortjener anerkendelse fordi vedkommende styrker fællesskabet? Så anerkend personen med en indstilling til Fællesskabsprisen. Du kan frem til den 15. august indstille enkeltpersoner, grupper og eller initiativer til Fællesskabsprisen 2019 på https://faellesskabsprisen.dk/indstil/.

Der udvælges i alt ti vindere af Fællesskabsprisen. En af priserne er Publikumsprisen, som alle kan stemme på via Facebook fra den 13. maj. De øvrige ni priser uddeles af et udvalgt jurypanel.

Læs mere om Fællesskabsprisen.
Fællesskabsprisen er et samarbejde mellem politikeren Mette Frederiksen, ISS, 3F, DFDS, DEKRA, REMA 1000, Bedre Psykiatri, Københavns Professionshøjskole og Københavns lufthavn. Læs mere og følg de indstillede på www.fællesskabsprisen.dk eller www.facebook.com/faellesskabsprisen.