Vælg venligst region  
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Presse
Mangfoldighed

Bygningsstyrelsen vælger ISS som FM-partner

Fredag, den 5. april, har Bygningsstyrelsen offentliggjort, at de vælger ISS som samarbejdspartner i forbindelse med bølge 1 af den fællesstatslige integrerede facility managementløsning. Aftalen har en samlet værdi på ca. 2 mia. kroner i perioden, og kontrakten ventes underskrevet efter den 15. april 2019.
- ISS er en stor kapacitet på markedet, og vi ser frem til at indgå i et stærkt partnerskab, hvor vi sammen kan udvikle, effektivisere og professionalisere et område med et enormt potentiale. Vi arbejder med tre helt centrale pejlemærker for løsningen; effektivitet, kvalitet og brugertilfredshed. Vi skal sammen med ISS løfte den opgave, så de statslige institutioner i endnu højere grad kan fokusere på deres kerneopgaver, siger direktør i Bygningsstyrelsen Rasmus Brandt Lassen.

Aftalen mellem ISS og Bygningsstyrelsen træder i kraft den 1. oktober 2019 og vil omfatte 162 lokationer. ISS skal levere ydelser inden for Catering, Arealpleje, Cleaning, Security, Support Services, Waste og indvendigt vedligehold. Aftalen løber over en 7-årig periode og har en samlet værdi på ca. 2 mia. kroner.

- Vi er glade og stolte over, at Bygningsstyrelsen har valgt os som samarbejdspartner, og vi ser frem til sammen med Bygningsstyrelsen at skabe de bedste rammer for, at medarbejdere og gæster hos de omfattede statslige myndigheder og styrelser kan fokusere på at løse deres kerneopgaver. Samtidig glæder vi os til at byde velkommen til flere end 200 nye kolleger, der i forbindelse med aftalen får ISS som deres nye arbejdsgiver, siger adm. direktør for ISS Danmark Flemming Bendt.

Som ved alle offentlige udbud er der en stand still-periode på 10 dage. Det betyder, at kontrakten tidligst kan underskrives den 16. april 2019.