Vælg venligst region  
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Presse
Effektrapport2018

ISS Danmark fremlægger effektrapport om arbejde med udsatte borgere

ISS arbejder målrettet med at hjælpe udsatte borgere i job eller tættere på arbejdsmarkedet. Ny effektrapport på indsatsen i 2018 dokumenterer, at beskæftigelsesindsatsen har skabt stor værdi for både den enkelte borger og samfundet.
ISS har fokus på at gøre en forskel for borgere uden for arbejdsmarkedet – med særligt fokus på borgere med andre udfordringer end blot ledighed. I 2018 havde ISS således 1573 personer i forløb. Når beskæftigelsesindsatsen i 2018 opgøres via Den Sociale Beregner har indsatsen sparet det danske samfund for mindst 40,5 mio. kr. Dertil kommer den værdi, den enkelte borger oplever ved at få en længe ventet afklaring for fremtiden.

- For os handler det om at tage ansvar for dét samfund, vi som virksomhed er en del af. Derfor har vi i ISS i mere end 20 år arbejdet med at hjælpe og støtte udsatte borgere på kanten af arbejdsmarkedet. Vi kan se, at indsatsen er til gavn for den enkelte borger, for samfundet og for os som virksomhed. På den måde skaber vores beskæftigelsesindsats stor værdi, og vi er glade for at kunne præsentere resultaterne i vores nye effektrapport for 2018, siger Rya Lene Terney, Head of CSR & Job Development.

Mød mennesker, der har været i forløb med ISS
I rapporten kan du også møde nogle af de personer, der er blevet hjulpet videre via ISS’ beskæftigelsesindsats. Du kan blandt andet møde Peter Åge, som lever med permanent døvhed, og Mussie, som er flygtning fra Eritrea. De har begge fået en ny begyndelse ved at få den rette rådgivning, støtte og job i ISS.

Du kan downloade ”Effektrapport 2018” her, og hvis du er nysgerrig, kan du læse mere om vores beskæftigelsesindsats her.