Vælg venligst region  
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Presse
Folkemdet

Lån en stærk profil til din debat på Folkemødet 2019

Folkemødet stiller i år skarpt på FN’s Verdensmål. ISS Danmark har et særligt fokus på verdensmål 4, 8 og 17, der handler om uddannelse, beskæftigelse, arbejdsmiljø og partnerskaber. Under den paraply kan vi bl.a. bidrage med indsigter om rekruttering og fastholdelse af arbejdskraft, outsourcing, ledelse, mangfoldighed og bæredygtighed. Vores team består af fire stærke profiler, der alle tilbyder at deltage i debatter. 
Flemming Bendt, administrerende direktør
Flemming står i spidsen for 7.500 medarbejdere og en organisation, der løbende rekrutterer ny arbejdskraft. Han er derfor særligt optaget af spørgsmålet om, hvordan vi sikrer, at der er adgang til kvalificeret arbejdskraft fra ind- og udland, og hvordan ’workplace experience’ er et greb til at tiltrække og fastholde talenter, så Danmarks vækst og velfærd fortsat kan udvikle sig i positiv retning. Flemming har flere års international ledelseserfaring.

Nøgleord: Arbejdskraft, partnerskaber, ledelse, workplace experience

Lotte Hjortlund Andersen, People & Culture-direktør
Lotte brænder for ledelse, og mantraet er, at ledelse er en faglighed. Hun arbejder for, at ISS Danmark bliver Danmarks mest anerkendte virksomhed inden for ledelse i år 2020. Det handler om, at ledelse er en afgørende faktor for succes i servicebranchen. Lotte har i en årrække arbejdet målrettet med at dokumentere, hvordan mangfoldighed og inklusion har en positiv effekt for såvel forretningen, individet og samfundet. Manglen på arbejdskraft står også højt på agendaen og herunder, hvordan vi i højere grad kan inkludere seniorer på arbejdsmarkedet.

Nøgleord: Ledelse, mangfoldighed, inklusion, arbejdskraft, seniorer på arbejdsmarkedet

Maja Volquards Hesselholt, Catering-direktør
Med ansvaret for Catering-divisionen i ISS Danmark har Maja en fremtrædende rolle i cateringbranchen, som vækster meget i disse år. Maja gør en dyd ud af at spotte de nyeste madtrends i samarbejde med sit team, så ISS kan tilbyde kunderne spændende madoplevelser i hverdagen. Det gælder fx i forhold til den ’grønne omstilling’, hvor kødprodukter gradvist erstattes med grønne og mere bæredygtige alternativer. I 2017 blev Maja anerkendt af Berlingske Business som værende én af de 100 mest indflydelsesrige kvinder i Danmark, hvilket afspejler hendes ihærdige indsats for god ledelse i hverdagen. 

Nøgleord: Madtrends, bæredygtige fødevarer, ledelse

Rya Terney, Chef for CSR og Jobudvikling
Rya er ansvarlig for ISS Danmarks CSR-aktiviteter, som blandt andet inkluderer arbejdet med at hjælpe flygtninge og andre grupper, der traditionelt står på kanten af arbejdsmarkedet, i beskæftigelse. ISS er en mangfoldig arbejdsplads. Medarbejderne repræsenterer flere end 120 forskellige nationaliteter, og ISS har mangeårig erfaring med integration og værdien af mangfoldige teams. Det, og ISS’ mangeårige samarbejde med flere end 20 danske kommuner, kan Rya bidrage med viden om. 

Nøgleord: Verdensmål, CSR, flygtninge, mangfoldighed og inklusion

Kontakt
Hvis du vil vide mere, så kontakt kommunikationschef i ISS Danmark, Anne Anker, på tlf. 23 24 35 67 eller mail anne.anker@dk.issworld.com