Vælg venligst region  
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Presse
Website_464x207px_The-Best-of-Best

ISS anerkendes for vedvarende topplacering på listen over verdens bedste outsourcing-virksomheder

The International Organisation of Outsourcing Professionals (IAOP) offentliggør hvert år en rangering af de 100 bedste globale outsourcing-virksomheder. ISS har i år modtaget en særlig anerkendelse for at være i toppen af listen år efter år, samt for at være en frontløber for udviklingen af outsourcing-branchen. 
- For ISS er outsourcing et andet ord for partnerskab. Vi indgår partnerskaber med vores kunder for at skabe de bedste arbejdspladser – med vores dygtige og engagerede medarbejdere, førende teknologi og verdensomspændende rækkevidde, der giver os en konkurrencemæssig fordel på det globale marked inden for facility services. Vi er stolte og ydmyge over at blive anerkendt af IAOP for den værdi, vi giver til vores kunder, såvel som effekten af vores sociale ansvarlighed, siger Jeff Gravenhorst, ISS Group CEO.

IAOP lykønsker ISS med en vedvarende topplacering
- The Global Outsourcing 100 og World’s Best Advisors fremhæver dedikationen, ekspertisen og det hårde arbejde, som de bedste af de bedste i outsourcing-branchen udfører. Jeg lykønsker ISS for at blive anerkendt på IAOP’s 2019 Best of The Global Outsourcing 100, fordi de år efter år er blandt de højst bedømte virksomheder inden for ’Best of Leaders’, ’Top Customer References’, ’Top Innovation’, ’Top CSR’ og ’Multiple Apperances’, siger Debi Hamill, IAOP CEO. 

I 2018 modtog ISS en såkaldt ’Super Star’, som anerkendelse for den konsekvente rangering i toppen i mere end fem år, samt for at have modtaget en stjerne i alle kategorier, som indbefatter: ’Customer References’, ’Size & Growth’, ’Awards & Certifications’, ’Programs for Innovations’, og ’Programs for Corporate Social Responsibility’. 

ISS’ totale score for 2018 var 7,33 ud af 8, hvor gennemsnittet på den globale top100-liste i 2018 var 4,81.Om IAOP
The International Association of Outsourcing Professionals (IAOP) er en global forening, som forener kunder, udbydere og rådgivere i et samarbejdende og vidensbaseret miljø, der fremmer professionel og organisatorisk udvikling, anerkendelse, certificering og excellence i at forbedre forretningsservicemodeller og resultater. Læs mere om IAOP