Vælg venligst region  
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Presse
ISS vinder HR-prisen 2018

ISS vinder HR-prisen 2018

ISS People & Culture modtog torsdag den 4. oktober HR-prisen for at arbejde dedikeret med at udvikle fokus på ledelse som en faglighed.
Under overskriften ”Ledelse som faglighed – enkle tiltag med høj impact” var ISS People & Culture, ISS’ HR-afdeling, i år nomineret til at vinde HR-prisen 2018. Ud over ISS var også AB Catering Aalborg A/S og Trinity Hotel og Konference Center nomineret til at vinde prisen – og det blev altså ISS, der løb med æren.

- Den her pris har vi hevet hjem på en stærk team-indsats, hvor hver og en i teamet bidrager big time. Jeg er så stolt af hele teamet og vil gerne sige en stor tak til alle mine dygtige og engagerede kolleger i People & Culture. Sammen vil vi fortsætte indsatsen og blive ved med at arbejde med ledelse som en faglighed, siger Lotte Hjortlund Andersen, direktør for People & Culture i ISS.

I forbindelse med nomineringen lovede Lotte Hjortlund Andersen, at de fra People & Culture ville dele en crazy film, hvis de vandt. Filmens budskab er, at teamet går gennem ild og vand for medarbejdere i ISS:En sand supportenhed

Søren Vilmand, Business Unit-direktør i ISS, er en af mange, der til dagligt oplever den dedikerede indsats fra People & Culture, og giver følgende forklaring:

- People & Culture servicerer med stolthed og selvsikkerhed vores forretning. De er en sand supportenhed, der konsekvent og vedvarende udbygger deres impact i forretningen. De tager ansvar og eksekverer på baggrund af forretningsindsigt. Det seneste års accelerering til et mindset om, at vi skal udvikle vores fokus på ledelse som en faglighed, har medført initiativer til, hvordan vi bedst supporterer vores ledere bl.a. under gennemførelsen af koncernens performance management-processer. Initiativerne er et skoleeksempel på, hvordan drift- og supportenheder understøtter hinanden på fornemmeste vis. For den bedrift og det engagement bør ISS People & Culture være det naturlige valg som modtager af året HR-pris.