Vælg venligst region  
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Presse
2018_09_27_Konference_ISS_Facility_Services_0011 copy

BC Hospitality Group vinder ISS Diversity Prize 2018

DSB, Peder Lykke Centret og BC Hospitality Group var nomineret til ISS Diversity Prize, som blev uddelt ved konferencen ’Ledelse i et mangfoldigt perspektiv’ hos ISS den 27. september 2018. BC Hospitality Group vandt prisen for deres målrettede arbejde med at skabe en mangfoldig arbejdsplads.
Det er fjerde gang, ISS uddeler ISS Diversity Prize, og i år skulle vinderen findes blandt virksomheder og organisationer, der arbejder struktureret og resultatorienteret med ledelse af mangfoldige teams.

- Forskning hos ISS Danmark viser, at ledelse af supermangfoldige teams har flere gode effekter: Lederen af det supermangfoldige team styrker sine kompetencer. Medarbejderen i det mangfoldige team oplever øget well-being. Og supermangfoldighed styrker pipelinen af talenter i virksomheden. Med ISS Diversity Prize vil vi motivere og inspirere andre virksomheder og organisationer til at se fordelene ved at bringe mangfoldigheden i spil i et forretningsdrevet perspektiv, siger Lotte Hjortlund Andersen, Direktør for People & Culture i ISS Danmark.

BC Hospitality Group har skabt ’One Team’ på tværs af forskelle 
Adm. direktør for ISS Danmark, Flemming Bendt, overrakte ISS Diversity Prize til BC Hospitality Group, og han fremhævede, at BC Hospitality Group vandt prisen for deres dedikerede arbejde med at alle føler sig accepterede og værdifulde: 

- BC Hospitality Group er mangfoldig på flere områder – i medarbejderstaben, i koncernens forskellige enheder og i de forskellige enheders indretning. Med mangfoldigheden er lederne såvel som medarbejderne blevet bedre til at håndtere konflikter. Ét af de konkrete strategiske tiltag har været at skabe ’One Team’, der har til formål at skabe et arbejdsmiljø og en teamdynamik, hvor alle føler sig accepterede og værdifulde. Med ’One Team’ nedbryder virksomheden siloer og bygger i stedet en forståelse op om koncernen som en samlet enhed. For BC Hospitality Group er mangfoldighed lig med good business, og det giver i høj grad mening for hele organisationen, sagde Flemming Bendt.

Baggrunden for ISS Diversity Prize
Med flere end 480.000 medarbejdere på verdensplan og 7.500 i ISS Danmark, hvor 118 nationaliteter er repræsenteret, er mangfoldighed en naturlig del af ISS’ forretning.

- For ISS er mangfoldighed en meningsfuld måde at tage samfundsansvar på samtidig med, at vi skaber positive resultater på bundlinjen. Vi har dokumenteret, at mangfoldighed øger medarbejdernes engagement, og samtidig løfter vores arbejde med supermangfoldighed vores indtjening med 3,7 procentpoint. Derfor vil vi gerne anspore andre virksomheder, der ligesom ISS selv har formået at skabe forretningsmæssige resultater ved at arbejde med mangfoldighed. Samtidig vil vi gerne sætte fokus på aktuelle emner og udfordringer, og derfor vælger vi hvert år et tema, som knytter sig til mangfoldighed, siger Lotte Hjortlund Andersen. 

Du kan læse mere om ISS Diversity Prize, juryen og de nominerede her.