Vælg venligst region  
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Presse
Ledelse i et mangfoldigt perspektiv - 467x207

KONFERENCE: Ledelse i et mangfoldigt perspektiv

ISS inviterer til en gratis konference og prisuddeling den 27. september 2018, hvor vi med udgangspunkt i ny forskning stiller skarpt på, hvordan ledelse af mangfoldige teams styrker den enkelte leders kompetencer. Mød bl.a. journalist, tv-vært og forfatter Abdel Aziz Mahmoud og ISS’ Group CEO Jeff Gravenhorst.
I ISS har vi for længst dokumenteret, at mangfoldige teams bidrager positivt til bundlinjen. Men hvad kræver det at stå i spidsen for et mangfoldigt team, og hvordan påvirker det den enkelte leder? Det har ISS undersøgt i samarbejde med Ph.D Lotte Holck fra Copenhagen Business School. Forskningen har blandt andet vist, at daglig ledelse af mangfoldige teams blandt andet styrker lederens kompetencer inden for kommunikation, relationsopbygning og talentudvikling. 

På konferencen ’Ledelse i et mangfoldigt perspektiv’ kan du få yderligere indblik i resultaterne af forskningen. Samtidig får du mulighed for at høre ISS Group CEO Jeff Gravenhorst fortælle, hvordan vi arbejder med værdiskabelse gennem diversitet, og du får mulighed for at høre, hvordan andre virksomheder har haft succes med ledelse af mangfoldige teams, når vi kårer vinderen af ISS Diversity Prize.

Sæt kryds i kalenderen den 27. september 2018
På den baggrund har vi hermed fornøjelsen af at kunne invitere alle interesserede til en gratis konference og prisuddeling hos ISS torsdag den 27. september 2018, kl. 14.00-17.00. På dagen kan du blandt andet møde:  

Billedemed-Jeff-Abdel-Lotte-tilpasset
ISS Diversity Prize – vi hylder de bedste
I forbindelse med konferencen uddeler vi for fjerde gang ISS Diversity Prize. I år går prisen til en virksomhed, der har skabt mærkbare resultater med ledelse af mangfoldige teams. De nominerede virksomheder vil også være repræsenteret på dagen og dele ud af deres erfaringer. 

Tilmelding 
Ja, tak – jeg vil gerne tilmelde mig konferencen den 27. september 2018, kl. 14.00-17.00 

Konferencen holdes i ISS Tower, Gyngemose Parkvej 50, 2860 Søborg

Pladserne fordeles efter først til mølle-princippet. Det er gratis at deltage i konferencen, men vi tillader os at pålægge dig et no-show-fee på 400 kr., hvis du tilmelder dig og alligevel ikke møder op. 

Hvem står bag forskningen?
Forskningen er foretaget i et samarbejde mellem ISS Facility Services A/S og Copenhagen Business School af Ph.D Lotte Holck. 



Program: 
14:00 Ankomst og en let snack i Radiorådssalen 
14:20 Velkomst, Rya Lene Terney, Chef - CSR & Jobudvikling, ISS Facility Services A/S
14:30 Værdiskabelse gennem diversitet, Jeff Gravenhorst, Group CEO, ISS A/S 
15:00 Hvor taler du flot dansk!, Abdel Aziz Mahmoud, journalist og tv-vært
15:35 Pause m. let anretning
15:50 Mangfoldig ledelse: Fra forskning til praksis, Lotte Hjortlund Andersen, Direktør - People & Culture, ISS Facility Services A/S, Lotte Holck, Ph.D og forskningskonsulent, CBS og Sara Louise Muhr, Ledelsesforsker, CBS
16:30 ISS Diveristy Prize 2018, Flemming Bendt, Adm. Direktør, ISS Facility Services A/S
17:00 Tak for i dag