Vælg venligst region  
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Presse
Folkemødet 2018

ISS er klar til årets Folkemøde

Igen i år tager ISS turen til Bornholm for at deltage i Folkemødet, som finder sted fra den 14. til den 17. juni. ISS stiller op i 15 debatter, der er relevante for virksomhedens forretning og plads i samfundet.
De fleste af debatterne ISS deltager i, er centreret omkring tre emner:

Mangel på arbejdskraft
Opsving og højkonjunktur i den danske økonomi betyder, at beskæftigelsen stiger. Og statistikken bekræfter, at ledigheden er faldet støt gennem de seneste år, så vi i dag har den laveste ledighed siden finanskrisen med en ledighedsprocent på blot 4,2%. Det er positivt. Men det betyder også, at vi nu står i en situation, hvor det bliver sværere og sværere at rekruttere medarbejdere. ISS og andre danske virksomheder bliver nødt til at udvide deres rekrutteringsgrundlag og tænke i andre alternativer. Det er noget af det, som ISS skal diskutere på årets Folkemøde.

Potentialet i mennesker fra kanten
En del af løsningen på manglende arbejdskraft er at inkludere nogle af de grupper, som i dag står uden for arbejdsmarkedet. Det kan fx være flygtninge eller mennesker med fysiske eller psykiske handicap. ISS har gennem mere end to årtier arbejdet målrettet med at hjælpe mennesker fra kanten ind på arbejdsmarkedet og vil på Folkemødet bære nogle af erfaringerne og resultaterne ind i en række debatter. En af ISS’ hovedpointer er, at der er god forretning i at være en mangfoldig virksomhed – både for den enkelte, ISS og for samfundet.

Ledelse handler om mennesker
ISS er en af verdens største private arbejdsgivere med tæt på 500.000 medarbejdere globalt, hvoraf 7.500 er ansat i ISS’ danske forretning. Det kræver god ledelse og stærke lederkompetencer. Derfor har ISS Danmark sat et ambitiøst mål om at ville være Danmarksmestre i ledelse i 2020. ISS ønsker at være den virksomhed talenter søger til, hvis ønsket er at blive stærk til ledelse af mennesker. Det er perspektiver, der også vil blive bragt i spil på årets Folkemøde.

Her kan du se, hvilke debatter ISS er med i.