Vælg venligst region  
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Presse
IAOP DANMARK

For sjette år i træk er ISS på listen over verdens bedste outsourcing-virksomheder

ISS har for sjette år i træk opnået den højest mulige rating på fem stjerner af The International Association of Outsourcing Professionals (IAOP). Samtidig tildeles ISS igen en ’Super Star’ for en vedvarende placering på top 100-listen. 
IAOP offentliggør hvert år en liste over verdens 100 bedste globale outsourcing-virksomheder på tværs af alle brancher. Igen i år modtog ISS fem stjerner, hvilket er den højest mulige rating.

- Vi er stolte af at være en ledende global serviceudbyder– og dét lederskab afhænger af, at vi leverer samme høje service på tværs af vores kundesites. Med 488.946 medarbejdere spredt over flere end 70 lande er nøglen til vores succes at sikre den rette balance mellem empowerment til vores folk og standardisering af vores processer. De fem stjerner i IAOP’s rating vidner om, at vores kunder og kolleger i branchen anerkender vores succes på området – og samtidig understreger det styrken i vores value proposition, siger Jeff Gravenhorst, ISS Group CEO. 

ISS bevarer 'Super Star' 
ISS modtog igen i år en ’Super Star’, der er en særlig anerkendelse til virksomheder, der har rangeret i toppen af listen de seneste fem år eller mere samt har modtaget en stjerne i alle kategorier: Customer References, Size & Growth, Awards & Certifications, Programs for Innovations, and Programs for Corporate Social Responsibility.

ISS’ samlede score var 7,33 ud af 8, mens gennemsnittet for den totale liste, Global Outsourcing 100, var 4,81. 

En ansvarlig arbejdsgiver 
ISS skiller sig især ud med en score på 8 ud af 8 i Corporate Social Responsibility.  Det vidner om, at ISS er en ansvarlig arbejdsgiver - og særligt, når scoren sammenlignes med branchens gennemsnit på 3,94.

- Vi sætter en ære i at være en socialt ansvarlighed virksomhed og at have en positiv indvirkning på de lokalsamfund, vi arbejder i. Vi tror på, at vores dedikerede indsats i forhold til mangfoldighed, sundhed, sikkerhed og bæredygtighed er til gavn for samfundet og bundlinjen, og vi ser IAOP-ratingen som en anerkendelse af, at vi har skabt gode fremskridt på de områder, siger Joseph Nazareth, Head of Group HSEQ & Corporate Responsibility.

Udvælgelsen af de bedste 100 globale outsourcing-virksomheder er baseret på en scoringsmetodik, der inkluderer bedømmelser fra et uafhængigt dommerpanel, der er udpeget af IAOP. Alle medlemmer af dommerpanelet har lang erfaring med at udvælge outsourcing serviceudbydere, og rådgiver virksomheder herom. 

Puljen af kandidater omfatter globale ledere i outsourcing i alle brancher, inklusiv Accenture, Deloitte, KPMG, og hundredvis af flere.