Vælg venligst region  
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Presse
faellesskabsprisen 2018 234x207

ISS bakker op om Fællesskabsprisen 2018

For femte år i træk sætter Fællesskabsprisen fokus på og hylder hverdagens helte, som gør en særlig indsats for fællesskabet. Du kan nominere en person, gruppe eller initiativ til prisen.
Fællesskabsprisen uddeles i år for femte gang, hvor alle kan nominere enkeltpersoner, grupper eller initiativer, som gør noget helt særligt for fællesskabet. Hvert år uddeles der i alt ti Fællesskabspriser, og i 2017 løb ISS med to af dem. Her vandt både Service Manager Tina Skovmand Jensen og integrationsprojektet Headstart.

- De fleste af os kender mennesker, der gør en helt særlig indsats, som styrker fællesskabet på arbejdspladsen eller i deres fritid. Jeg vil igen i år gerne slå et slag for at få skabt opmærksomhed omkring Fællesskabsprisen, så vi kan finde, nominere og hylde alle dem, som hver dag gør en særlig indsats for fællesskabet. Så hjælp med at spotte hverdagens helte og indstil dem til Fællesskabsprisen 2018, siger adm. direktør Flemming Bendt

Et forbillede for folk uden for arbejdsmarkedet
Sidste år vandt ISS Tina Skovmand Jensen en af priserne. Tina havde været på offentlig forsørgelse i 22 år, men ønskede at tage ansvar for eget liv, så hun kunne være et forbillede for sine børn og børnebørn. Det startede med et praktikforløb i ISS, hvorefter hun blev fastansat. I dag er Tina leder i ISS og vandt prisen for at være et forbillede for folk uden for arbejdsmarkedet.

- Dem, der får prisen, er jo nogle, der gør noget godt for andre eller en masse mennesker. Jeg har bare gjort noget godt for mig selv, fået øjnene op for nogle ting og så lavet noget om. Men hvis min historie har kunnet inspirere andre på kontanthjælp til at komme i arbejde og dermed bidrage til fællesskabet, så synes jeg selvfølgelig det er rigtig fedt. Jeg blev meget glad for at få Fællesskabsprisen. Det var en stor oplevelse, siger Tina Skovmand Jensen.

Det er nemt at nominere
Kender du en, som fortjener anerkendelse fordi vedkommende styrker fællesskabet? Så anerkend personen med en nominering til Fællesskabsprisen. Du kan frem til den 28. maj nominere enkeltpersoner, grupper eller initiativer til Fællesskabsprisen 2018 her. 
Der udvælges i alt ti vindere af Fællesskabsprisen. En af priserne er Publikumsprisen, som alle kan stemme på via Facebook fra den 1. maj. De øvrige ni priser uddeles af et udvalgt jurypanel.

Læs mere om Fællesskabsprisen
Fællesskabsprisen er et samarbejde mellem politiker Mette Frederiksen, ISS, 3F, DFDS, Alka, Tuborgfondet, PensionDanmark, Københavns Professionshøjskole, og Københavns Lufthavne. Læs mere og følg de indstillede på fællesskabsprisen.dk eller facebook.com/faellesskabsprisen.

Læs om Tina Skovmand Jensen og integrationsprojektet Headstart, der var blandt sidste års vindere.