Vælg venligst region  
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Presse
fire profiler til Folkemoedet_ISSdk

Den rette profil til din debat på Folkemødet 2018

Facility Management, udlicitering, ledelse, mangfoldighed, inklusion og den store udfordring med mangel på arbejdskraft, vi står overfor i Danmark. Det er nogle af de temaer, som ISS Danmark kan bidrage til på årets Folkemøde. Vores team består af en række stærke profiler, der alle tilbyder at deltage i debatter på Bornholm.
Flemming Bendt, administrerende direktør
Som administrerende direktør for ISS Danmark står Flemming i spidsen for 7.500 medarbejdere og en organisation, der løbende rekrutterer ny arbejdskraft. Flemming har stor erfaring med outsourcing af facility management og med at skabe optimale rammer for kundernes ansatte. Ved at skabe den bedste ’workplace experience’ hjælper ISS kunderne med at fokusere på deres kerneopgave. ISS er samarbejdspartner for både private virksomheder og offentlige organisationer. Senest har ISS løftet samarbejdet med det offentlige Danmark til næste niveau i forbindelse med et nyt strategisk partnerskab med Forsvaret – et partnerskab, som repræsenterer Danmarks hidtil største offentlige facility management-aftale.

Lotte Hjortlund Andersen, People & Culture-direktør
Lotte arbejder for, at ISS Danmark bliver Danmarks mest anerkendte virksomhed inden for ledelse i år 2020. Det handler om, at ledelse er den mest afgørende faktor for succes i servicebranchen og troen på, at ledelse er en faglighed, som skal dyrkes med passion. I ISS er der et skarpt fokus på mangfoldighed; særligt styrken ved forskellighed i teams samt værdien af at få alle talenter i spil. Lotte besidder endvidere stærke kompetencer inden for CSR, hvor hun via sit konstante mål om at skabe værdiskabende CSR er blevet internationalt anerkendt i både 2016 og 2018 af den verdensomspændende organisation World CSR Day, der har kåret Lotte som én af de 100 mest indflydelsesrige CSR-ledere i verden.

Maja Volquards Hesselholt, Catering-direktør
Med ansvaret for Catering-divisionen i ISS Danmark har Maja en fremtrædende rolle i cateringbranchen, som vækster voldsomt i disse år, og som i 2016 samlet set omsatte for 8,7 mia. kr. i Danmark ifølge tal fra Dansk Industri. Maja gør en dyd ud af at spotte de nyeste madtrends i samarbejde med sit team, således at ISS kan tilbyde kunderne spændende madoplevelser i hverdagen. I 2017 blev Maja ydermere anerkendt af Berlingske Business som værende én af de 100 mest indflydelsesrige kvinder i Danmark, hvilket afspejler hendes ihærdige indsats for god ledelse i hverdagen. 

Rya Terney, Chef for CSR og Jobudvikling

Rya er ansvarlig for ISS Danmarks CSR-aktiviteter, hvilket blandt andet inkluderer arbejdet med at hjælpe flygtninge og andre grupper, der traditionelt står på kanten af arbejdsmarkedet, i beskæftigelse. ISS er en mangfoldig arbejdsplads. Medarbejderne repræsenterer flere end 120 forskellige nationaliteter, og ISS har mangeårig erfaring med integration og værdien af mangfoldige teams. Det, og ISS’ mangeårige samarbejde med flere end 30 danske kommuner, kan Rya bidrage med viden om. 

Kontakt

Hvis du vil vide mere, så kontakt kommunikationschef i ISS Danmark, Anne Anker, på tlf. 23 24 35 67 eller mail anne.anker@dk.issworld.com.