Vælg venligst region  
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Presse
Forsvaret1_464x209

Nu går starten på Danmarkshistoriens største offentlige facility management-aftale

Fra den 1. februar 2018 leverer ISS en integreret facility service-løsning på flere end 550 etablissementer hos Forsvaret, Beredskabsstyrelsen og Hjemmeværnet. Aftalen løber over 6 år med mulighed for op til 3 års forlængelse.
Aftalen er indgået mellem Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse (FES) og ISS og har en samlet kontraktværdi på omkring tre milliarder kroner. Aftalen omfatter ni serviceområder, herunder blandt andet bygningsvedligehold, forplejning og servicering af tekniske installationer. Aftalen mellem FES og ISS er Danmarks hidtil største, samlede offentlige facility management-aftale.

- Vi er stolte af at være Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelses betroede partner, og vi glæder os til sammen at skabe de bedste rammer for, at medarbejdere, frivillige og gæster på Forsvarets etablissementer kan arbejde for Danmarks sikkerhed, interesser og borgernes tryghed, siger Flemming Bendt, adm. direktør, ISS Danmark.

- Vi skal gennem vores services bidrage til, at medarbejdere og gæster hos Forsvaret, Beredskabsstyrelsen og Hjemmeværnet har de bedst mulige betingelser for at kunne levere toppræstationer inden for deres arbejdsområder, siger Flemming Bendt.

Partnerskab i fokus
Aftalen er udformet som en partnerskabsaftale, der har særligt fokus på, at FES og ISS i fællesskab finder gode, innovative løsninger.

- Med denne aftale går FES forrest og viser vejen for det potentiale, der ligger i at udlicitere offentlige opgaver med afsæt i partnerskaber og fælles målsætninger, siger Flemming Bendt.

ISS har siden 2014 serviceret Forsvaret i Vestdanmark og trækker på denne erfaring i forbindelse med den nye aftale, hvor ISS blandt andet byder velkommen til 400 nye kolleger. Aftalen omfatter Rengøring, Forplejning, Arealpleje, Bygninger og belægninger, Affaldshåndtering, Tekniske installationer, Intern service, Skyde- og øvelsesområder samt Brandberedskab.