Vælg venligst region  
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Presse
Svanemaerket kantine

Endnu en ISS-kantine er blevet Svanemærket

Lyrecos kantine i Roskilde har fået tildelt Svanemærket som bevis på, at kantinen er frontløber indenfor økologi og bæredygtighed. Tildeling understreger ISS’ kompetencer inden for miljørigtig kantinedrift.
Med tildelingen af Svanemærket til den ISS-drevne kantine hos Lyreco i Roskilde understreger ISS sit potentiale som partner til virksomheder, der ønsker en grønnere profil. Dette er også et pejlemærke for kantinedrift i danske private virksomheder generelt, da det er den første kantine tilknyttet en dansk privat virksomhed, der er blevet tildelt Svanemærket. 

Et mærke, der stiller krav til kompetencerne

ISS har siden 2014 drevet Svanemærkecertificeret kantinedrift og står med tildelingen af Svanemærket til kantinen i Lyreco nu bag to af de fire Svanemærkede kantiner i Danmark. Det betyder, at ISS har oparbejdet unikke kompetencer indenfor miljørigtig kantinedrift:

- Vi har opbygget solid erfaring på området, og vores oplevelser er, at der er mange virksomheder, der ønsker at sætte miljø og bæredygtighed på dagsordenen, siger Maja Volquards Hesselholt, direktør i ISS Catering. 

Vedholdenhed og visionær ledelse
Men det er ikke sådan lige til at blive svanemærket, for Miljømærkning Danmark stiller krav om dokumentation på alt lige fra el- og vandforbrug, affaldssortering, rengøringsmidler, indkøb af økologisk og bæredygtige fødevarer og uddannelse af personale.

- Hos ISS gør vi i forvejen rigtig meget af det, der skal til for at blive svanemærket, men det er dokumentationen, der tager tid. I dette tilfælde tog det halvandet år at komme i mål, så det kræver vedholdenhed og visionær ledelse, og det kunne kun lade sig gøre på grund af et stærkt partnerskab med Lyreco. Og så er det vigtigt for mig også at sige tak til de dygtige og engagerede kolleger, der har arbejdet benhårdt med at gøre certificeringen til en realitet, siger Maja Volquards Hesselholt. 

Kantinen hos Lyreco har officielt fået tildelt Svanemærke-certifikatet den 27. september ved et arrangement, hvor repræsentanter fra Roskilde kommune, Miljømærkning Danmark og ISS var til stede. I dag findes der yderligere tre svanemærkede kantiner, den ISS-drevne kantine i Portland Towers samt kantinen i Statsministeriet og hos Gladsaxe kommune.