Vælg venligst region  
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Presse
LkkeFonden

ISS og LøkkeFonden samarbejder om at hjælpe unge drenge

ISS har indgået et samarbejde med LøkkeFonden, der hjælper drenge i alderen 13-25 år med at udvikle sig fagligt og personligt, så de kan varetage et uddannelses- eller jobforløb. 
LøkkeFonden blev oprettet i 2012 med henblik på at sætte fokus på ’drengeproblemet’ i Danmark, som kommer til udtryk ved, at drenge generelt halter bagefter pigerne, når det drejer sig om faglige kompetencer og uddannelse. Gennem projekter som Challenge og DrengeAkademiet arbejder fonden med at styrke drengenes motivation, lærelyst, faglighed og personlighed, så de bliver rustet og motiveret til at få en uddannelse eller et arbejde.

- ISS og LøkkeFonden har en fælles interesse i at hjælpe mennesker, der har det svært, ind i fællesskabet på arbejdspladsen eller uddannelsesinstitutionen. LøkkenFonden kan tilbyde drengene faglig- og personlig udvikling, og fra ISS kan vi tilbyde job– og uddannelsesmuligheder gennem vores virksomhedsnetværk og samarbejde med kommunerne.  På den måde kan vi sammen hjælpe de unge drenge til at få større succes i livet, siger Annette Schandorph, Regionschef for CSR og Jobudvikling.

ISS skal hjælpe Challenge-drengene i uddannelse eller arbejde 
LøkkeFondens Challenge er et cykelprojekt, som henvender sig til skoletrætte drenge i alderen 16-25 år, som er personligt og fagligt udfordrede. Gennem foråret vil drengene træne, både fysisk og mentalt, for at blive klar til at deltage i en femdages cykeltur rundt i Danmark. Formålet er at opnå en mere struktureret hverdag og en sundere livsstil gennem cykling samt at genskabe troen på eget potentiale med henblik på at starte et uddannelses- eller jobforløb. 

-  Vi støtter op om LøkkeFondens Challenge-projekt ved at finde uddannelses- og jobmuligheder til drengene, når de har gennemført cykelløbet. Gennem vores store virksomhedsnetværk og samarbejde med kommunerne, vil vi gennem Jobudvikling sikre, at drengene fortsætter deres gode udvikling, siger Annette Schandorph.

Læs mere om LøkkenFondens arbejde her