Vælg venligst region  
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Presse
161107_CSR_

ISS vinder CSR People Prize 2016

ISS får prisen for en årelang indsats og nyskabende tilgang til, hvordan virksomheder kan tage et socialt ansvar. ”ISS bruger aktivt sin størrelse og position til at udbrede kendskabet til virksomheders sociale engagement”, lyder det i begrundelsen fra juryen.
- Vi er så stolte over prisen, og jeg vil gerne sige tak til alle de mange kolleger i ISS, som på den ene eller anden måde tager del i opgaven med at hjælpe udsatte ledige i gang med en ny tilværelse. Der ligger en kæmpe holdindsats bag, sagde adm. direktør for ISS Danmark, Flemming Bendt, i sin takketale.
Statuetten, som var det fysiske bevis på prisen, havde Flemming Bendt kort forinden modtaget af H.K.H. Prins Joachim.

ISS skaber ny viden og nye metoder

Ifølge juryen bag CSR People Prize udmærker ISS sig ved at være en virksomhed, der gennem en lang årrække har gjort en stor og professionel indsats for at inkludere en række forskellige udsatte grupper på arbejdsmarkedet.

- ISS bruger sin størrelse og position til at skabe nye modeller, metoder og viden om, hvordan virksomheder kan arbejde med og udvide deres sociale ansvar. Blandt meget andet har ISS udviklet en business case, som dokumenterer, at der er en økonomisk gevinst ved mangfoldigt sammensatte medarbejderteams, sagde Mette Rønnau, formand for juryen og direktør for videns- og konsulenthuset Cabi.

Mangfoldighed er en gevinst
ISS blev fremhævet for aktivt at arbejde med indslusning af flygtninge og med særligt tilrettelagte forløb for psykisk sårbare unge og unge, der har svært ved at komme i gang med en uddannelse. Fælles for alle indsatser er, at ISS hjælper en stor gruppe mennesker tættere på at komme i job eller uddannelse.

-ISS skiller sig ud ved i særlig grad at være nytænkende og udbrede deres erfaringer med socialt ansvar. Det er en virksomhed, som gør utroligt meget ud af at dokumentere og synliggøre værdien af at være socialt ansvarlig, uden at det går ud over den menneskelige og økonomiske bundlinje, siger Mette Rønnau.

VFSA står bag prisen
VFSA – Virksomhedsforum for Socialt Ansvar står bag CSR People Prize. Prisen går til virksomheder, som tager et særligt socialt ansvar ved fx at forebygge sygefravær og sikre god trivsel på arbejdspladsen, eller ved at give en chance til flygtninge og andre mennesker på kanten af arbejdsmarkedet. CSR People Prize blev overrakt ved konferencen Danske Pionerer for Bæredygtighed, som VFSA arrangerede i samarbejde med Dansk Industri.

CSR People Prize uddeles i to kategorier: En til store virksomheder med over 100 ansatte, hvor ISS vandt, og en til mindre virksomheder med under 100 ansatte, hvor Logistikkompagniet vandt.