Vælg venligst region  
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Presse

Ny mobilteknologi giver bedre service

Håndværkere, kokke og rengøringsfolk i ISS bruger trådløs kommunikationsteknologi, når de er på job hos kunderne. Ny mobilløsning fra SONOFON gør dem uafhængige af den stationære computer.

13-07-2005

13. juli 2005

Håndværkere, kokke og rengøringsfolk i ISS bruger trådløs kommunikationsteknologi, når de er på job hos kunderne. Ny mobilløsning fra SONOFON gør dem uafhængige af den stationære computer.

ISS og SONOFON har i fællesskab udviklet en ny, mobil IT-løsning til ISS' daglige serviceydelser. Den ny teknologi effektiviserer planlægning og ressourceanvendelse og giver ISS bedre muligheder for at dokumentere det udførte arbejde for kunderne.

"Teknologien gør os mere fleksible, når vi skal indsætte ekstra medarbejdere til en hasteopgave, og vi kan bedre dokumentere f.eks. vedligehold på kundernes forretningskritiske tekniske anlæg," forklarer Henning Gade, Technical Manager hos ISS Facility Services A/S.

ISS medarbejderne udstyres med en smartphone, som er en krydsning mellem en PDA og en mobiltelefon. Systemet kommunikerer via små bluetooth-sendere (blue tags) i kundernes kontorer, kantiner og andre steder, hvor ISS løser en lang række forskellige serviceopgaver.

Via sin smartphone kan ISS-medarbejderen trådløst kommunikere direkte med ISS' computerbase og udveksle alle væsentlige oplysninger om kundens opgave. Medarbejderen kan med det samme afrapportere status og ressourceforbrug på hver opgave og kan løbende blive informeret om ændringer, nye opgaver m.v. Samtidig er medarbejderens individuelle kompetenceprofil lagt ind i systemet, så man hurtigt kan "spore" og kontakte medarbejdere med de rette kompetencer.

"SONOFON har formået at omsætte vores praktiske ønsker fra kunderne til brugbare tekniske løsninger. Denne nye mobile løsning frigør tid, som vores medarbejdere kan bruge hos kunderne frem for at skulle køre ind på kontoret, koble op til en computer og printe dokumenter eller afrapportere," siger Henning Gade fra ISS Facility Services A/S.

"Det handler om fleksibilitet og om at kunne kommunikere nemt og uafhængigt af tid og sted. Behovet for mobil kommunikation er stort netop i en virksomhed som ISS, og i SONOFON er vi glade for at kunne bidrage med en mobil IT-løsning, der er enkel at anvende for medarbejderne, samtidig med at den forbedrer effektiviteten og servicen hos ISS," siger Stefan Kercza, salgs- og marketingdirektør for Erhverv, SONOFON.

Den nye mobile teknologi vil i første omgang blive implementeret hos ISS' såkaldte Integrated Facility Service-kunder, hvor opgaverne typisk er mere komplekse og forskelligartede. Men det er meningen, at teknologien skal sprede sig på tværs af fagområder og landegrænser i ISS, hvor det forretningsmæssigt kan betale sig.


For yderligere information kontakt:

ISS Facility Services A/S
Henning Gade
Technical Manager, ISS Facility Services A/S
Tlf.: +45 38 17 17 17
Mail: Henning.Gade@iss.dk

SONOFON
Presseservice, SONOFON
Tlf. +45 25 600 800
Mail: jklpsm@sonofon.dk

Om ISS Facility Services A/S
ISS Facility Services A/S er Danmarks største Facility Services virksomhed. ISS leverer integrerede serviceløsninger med udgangspunkt i fire kerneområder: Rengøring, Catering, Office Support og Ejendomsdrift. ISS Facility Services A/S er en del af ISS koncernen, der beskæftiger mere end 290.000 mennesker i 43 lande, fordelt på Europa, Asien, Sydamerika, New Zealand og Australien.

Om SONOFON
SONOFON er Danmarks næststørste teleselskab, der på et teknologisk avanceret marked har fokus på at tilbyde nyttige og enkle kommunikationstjenester. Virksomheden har en omsætning på godt 4 milliarder kroner, en mobilkundebase på mere end 1 million egne kunder og cirka 1.300 medarbejdere. SONOFON er ejet af Telenor.