Vælg venligst region  
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Presse

ISS overtager Siemens Service Management A/S

ISS har overtaget alle Facility Management aktiviteter fra Siemens Danmark

10-01-2005

10. januar 2005

ISS har overtaget alle Facility Management aktiviteter fra Siemens Danmark.

Dermed opruster ISS sin kompetence inden for styring af service management opgaver og bygningsteknisk drift og vedligehold. Opkøbet ligger i tråd med ISS' strategi om at være den førende Facility Services udbyder - både i Danmark og internationalt.

"ISS leverer i forvejen komplekse, integrerede serviceløsninger til en række større danske virksomheder. Med købet af Siemens Service Management A/S i Danmark tilfører vi nu yderligere kompetence inden for de mere tekniske serviceområder. Dermed kan vi tilbyde kunderne en mere komplet servicepakke inden for vores hovedområder; catering, rengøring, ejendomsdrift og office support", siger Jesper Busk, Divisionsdirektør i ISS Facility Services.

"Vi har valgt at købe Siemens Service Management A/S, fordi de råder over et spændende koncept inden for service management og teknisk service og fordi de har dygtige medarbejdere og samarbejdspartnere", forklarer han.

Siemens Service Management A/S, der for nylig er udskilt fra Siemens i Danmark i et selvstændigt selskab, leverer bl.a. bygningsvedligehold, sikringsservice, ejendomsdrift, interne serviceydelser, m.v. med hovedvægt i Jylland og Storkøbenhavn. Virksomheden har 30 ansatte samt et bredt net af samarbejdspartnere.

Chefen for Siemens Service Management, Peter J. Bang, ser store fordele ved sammenlægningen for Siemens' hidtidige kunder: "I fællesskab kan vi bl.a. tilbyde kunderne et endnu bredere serviceudbud samt skabe mere værdi i løsningerne - alt sammen leveret af en international virksomhed, der har Facility Services som sit kerneområde", slutter han.

For yderligere information kontakt:
Jesper Busk, Divisionsdirektør, ISS Facility Services,
tlf. 3817 3565