Management trainee-oplevelsen

Som management trainee hos ISS vil du få en grundig introduktion til vores virksomhed, som starter med indsigt i organisationen på regional, nationalt og globalt plan.

For at opbygge din forståelse af arbejdskulturen i ISS vil du blive sendt hurtigt gennem en mini-"karriere" med forskellige opgaver i vores serviceorganisation. Du vil få indsigt i vores globale fodaftryk, når vi sender dig til et nyt land i tre måneder i løbet af forløbet. Der vil du fokusere på et specifikt segment, gennemføre et praktikophold inden for handel og drift samt lede et relevant projekt. 
 
Som en del af programmet vil du arbejde som assistant manager til en af vores key account managers for at lære at bruge ISS' vigtigste forretningsværktøjer til at kunne håndtere kundeudfordringer. Her vil du blive trænet i at undersøge kundebehov på strategisk, taktisk og operationelt niveau - og lære at formulere et sammenhængende value proposition til kunden. 

Hvad får du ud af det?

Udviklingen af din ledelseskapacitet er den røde tråd gennem hele programmet og udgør en unik karrieremulighed. Du vil få tildelt en personlig mentor fra det danske ledelsesteam, som vil fungere som din coach og sponsor i organisationen og støtte dig i at gennemføre din personlige udviklingsplan. Via en række workshops vil du få mulighed for at netværke og udveksle erfaringer med management trainees fra andre lande. 

Hvem er du?

Hvem er den ideelle kandidat til ISS' globale Management Trainee-program? For det første skal du have en handelsrelateret kandidatgrad og relevant erhvervserfaring, enten som praktikant/studentermedhjælper eller fra en forretningsorienteret stilling (f.eks. kundekontostyring, salg eller konsulentarbejde). 
 
Takket være dine personlige egenskaber sætter du pris på komplekse udfordringer og udviser det rette analyse-, beslutnings- og ledelsespotentiale til at kunne støtte kunder i deres forretningsudvikling. Vigtigst af alt er du i stand til at finde balancen mellem at følge dine egne ambitioner og opføre dig respektfuldt og empatisk over for andre mennesker. Du er også en dygtig kommunikator - med evnen til gå i dialog med mennesker på alle niveauer i organisationen og fremfor alt "walk the talk". 

Vores engagement i karriereudvikling

Medarbejderudvikling er en hjørnesten i vores strategi hos ISS - det er altafgørende for at sikre, at medarbejdere er motiveret og fokuseret på levere høj kvalitet og innovation. Karriereudviklingsmuligheder er en del af den konstante personlige udvikling. Vores globale virksomhed tilbyder spændende muligheder for medarbejdere, der ønsker nye udfordringer.

Historier om mennesker, steder og miljøet