People -KatrineHusumJensen_1

Fordelen ved ISS er, at vi tager os af vores medarbejdere. Og der er utallige karrieremuligheder."

Læs mere

Vi tager os af vores medarbejdere

Når man arbejder med facility service i en virksomhed eller hos en single serviceleverandør, kan muligheder for karriereudvikling være begrænsede. Men i ISS er dine karrieremuligheder ubegrænsede. Vi er en global virksomhed med muligheder på tværs af grænser og ekspertise - vores medarbejderes karrierer fører ofte til en ny og spændende specialisering eller helt anderledes arbejdssteder.

Uddannelse & udvikling

Det kræver høje kompetencer at levere en fremragende service. I ISS udvikler vi dig via ledelsestræning, mentoring og praktikplads, så du har de bedste forudsætninger for at servicere kunderne og deres medarbejdere.

Konkurrencedygtig løn og fordele

Vi anerkender og fejrer vores medarbejderes talent og succes med en konkurrencedygtig løn og nogle af de bedste personalegoder i branchen.

Work-life balance

Vi ønsker, at vores medarbejdere opretholder en sund balance mellem familieliv og arbejdsliv - når det er muligt, tilbyder vi fleksible arbejdstider og betalt orlov.

Karriereudvikling

Vores medarbejdere har ubegrænsede muligheder for at vokse og udvikle sig hos os, blive specialister på deres område, flytte fra en rolle til en anden eller følge karrierestier på tværs af brancher og kontinenter.
DK Case - Vivian Heilmann

Jeg startede min karriere som slagter. Jeg har aldrig forestillet mig, at jeg en dag ville få mit nuværende job. Men i ISS er der plads til, at alle kan udvikle sig."

Læs mere

Historier om mennesker, steder og miljøet